es  |  ca  |  en

Busca por fecha

Busca por categoría

13 Octubre 2016 | Eventos

Reconeixements que reconforten

Aquest octubre ha estat un bon mes per la nostra autoestima. Hem obtingut diversos reconeixements per la feina feta, i això, no us enganyarem, ens ha fet engreixar uns quants quilos en alegria. D’una banda, als Premis Vinari, on ens vam endur dues medalles, i, de l’altra, a la Guía Peñín, que ha qualificat quatre dels nostres vins d’excel·lents.

 

Els Vinari, quatre anys premiant el vi català

Divendres passat, 7 d’octubre, vam assistir a la quarta gala dels Premis Vinari, que un any més, se celebrava a Vilafranca del Penedès. En aquest certamen es guardonen els millors vins catalans. Doncs bé, dos dels nostres vins més estimats van ser guardonats amb medalla: l’Airam, la nostra garnatxa de solera, es va endur un Vinari de Plata, i el Comabruna, un Vinari de Bronze a Millor Vi de Guarda.

 

Des d’aquí volem felicitar, també, els companys de la DO Empordà que van ser reconeguts amb diversos guardons, com ara el celler Vinyes d’Olivardots i Bodegas Clos d’Agon, que es van endur un Vinari d’Or al millor vi negre (i també a millor vi de Catalunya) i al millor rosat respectivament. Sense desmerèixer les medalles de plata del Celler Mas Llunes i Celler Pere Guardiola i les de bronze de Vinyes dels Aspres, Peralada i Roig Parals. Aquests guardons no poden dir res més que estem fent una feina.

 

La guia Peñín, un clàssic

Si obrim una mica més el zoom, recentment la reconeguda Guía Peñín, ha qualificat quatre dels nostres vins d’excel·lents. Han estat el Comabruna (93 punts), el Lledoner Roig (92 punts), el Terres Negres (90 punts) i l’Airam, la garnatxa de solera (90 punts). A part, però, també han rebut molt bones qualificacions el Quinze Roures (88 punts), el Solivent (88 punts), el Sauló (87 punts), el Vidiví (87 punts) i el Coralí (86 punts).

 

Evidentment, els premis no ho són tot, i n’hi ha de molts tipus i colors, però la veritat és que són reconeixements que reconforten i que t’animen a seguir endavant.

 

 

Comparte
Añadir comentario
×
Volver arriba