es  |  ca  |  en

Busca por fecha

Busca por categoría

26 Abril 2018 | Arte | Empordà, Ampurdán

El redisseny dels vins d'Espelt posa de relleu la consciència ecològica del celler

Espelt Viticultors ha renovat la imatge de 5 vins de gammes diferents per demostrar l’evolució enològica del celler i adaptar-se al mateix temps a nous públics i tendències del mercat i fer evident l’aposta ecològica del celler.

 

Les noves etiquetes mantenen l’ADN de l’Estudi Mariscal que les ha treballat des dels inicis, però ara hi ha una intervenció més minimalista amb elements nous, basats en tècniques d’impressió com ara relleus, vernissos o troquelats.

 

La mediterraneïtat, la natura i l’art perviuen en el redisseny de les etiquetes d’Espelt, com a valors intrínsecs a la marca. Estudi Mariscal treballa amb la idea original que “els vins d’Espelt sedueixin primer al lineal, però que després ofereixin innovació i creativitat”.

 

El redisseny neix de la necessitat de dotar la imatge de més sofisticació, donat que en els últims temps els vins han crescut enològicament i s’han consolidat en el mercat. No obstant, amb el redisseny també es busca atraure al públic més inquiet, jove i atrevit per una banda i per l’altra traslladar la consciència ambiental i ecològica del celler i la seva mediterraneïtat. També ha estat una prioritat diferenciar les diferents gammes a través de la imatge que embolcalla els vins.

 

Sauló, Lledoner i Vailet dins de la gamma l’Empordà del bon beure incorporen una imatge més atrevida pensada per als joves, amb un disseny que inclou troquelats d’il·lustracions minimalistes que deixen passar la llum a través de l’ampolla, de manera que es pot veure el color del vi.

 

Els vins de l’Empordà surrealista, Coralí i Mareny, s’han renovat amb il·lustracions noves, que ressalten sobre fons clars i inclouen acabats en relleu. Subtilment, incorporen brillants i tons daurats i rosats al logotip.   

 

Vidiví i Efímera s’inspiren en el món vegetal. Les il·lustracions s’han fet a pinzell i donen a la col·lecció un punt més artístic. Efímera recull la il·lustració d’una flor sobre fons blanc en paper de cotó i Vidiví mostra una branca de tonalitat vermella molt especial, sobre fons blau obscur que combina de manera elegant sobre el color negre de l’ampolla.

 

Comparte
Añadir comentario
×
Volver arriba