Enoturisme

La millor manera de gaudir els vins és en bona companyia. Si vens a conèixer-nos, a tocar les vinyes que treballem amb tanta cura, entendràs perquè estimem l'Empordà i fem els vins en profunda harmonia amb el nostre territori.

Visita Mas Marès

Saps d’on surten els nostres vins? Què els dona el caràcter que tenen? Descobreix el nostre terroir i assaboreix els nostres vins. Gaudeix de les millors vistes de l’Alt Empordà a Mas Marès, al Cap de Creus. Dates disponibles: 18 de juny, d'11 a 13 h. Preu: 35 €
vilajuïga visita

Visita Vilajuïga

Una visita per conèixer les primeres vinyes ecològiques que vam plantar, fa vint anys a Vilajuïga, i tastar els vins més empordanesos, les noves anyades i algunes novetats que us sorprendran. Actualment no hi ha dates disponibles. Preu: 15 €.

Allotjament Mas Espelt

Una masia situada als afores de Vilajuïga i rodejada de vinyes i oliveres. Vine a passar unes dies al bell mig d’un entorn natural privilegiat.
VIvències espelt enoturisme

VIvències Espelt

Experiències úniques per gaudir del vi amb tots els sentits. Art, gastronomia, benestar, paisatge i els nostres vins. Pròxima experiència: De vins, formatges i xocolates el 4 de juny.