Enoturisme

La millor manera de gaudir els vins és en bona companyia. Si vens a conèixer-nos, a tocar les vinyes que treballem amb tanta cura, entendràs perquè estimem l'Empordà i fem els vins en profunda harmonia amb el nostre territori. Ho has de viure.
pintar amb vi

L'art de pintar amb vi, amb Mònica Custodio

El 10 de desembre de 10 a 13 h vine al taller per aprendre a pintar amb vi amb la Mònica Custodio. Explorarem l'art en connexió amb els colors i les textures de les vinyes. Una immersió a la natura a través de l'art.

Visita Mas Marés

Saps d’on surten els nostres vins? Què els dona el caràcter que tenen? Descobreix el nostre terroir i assaboreix els nostres vins. Gaudeix de les millors vistes de l’Alt Empordà a Mas Marés, al Cap de Creus. Dates disponibles 20 de maig i 18 de juny, d'11 a 13 h. Preu: 35 €
vinya jove

Visita Vilajuïga

Una visita per conèixer les primeres vinyes ecològiques que vam plantar, fa vint anys a Vilajuïga, i tastar els vins més empordanesos, les noves anyades i algunes novetats que us sorprendran. Dates disponibles: 14 de gener, 18 de febrer, 19 de març i 8 d'abril, d'11 a 13 h. Preu: 15 €.

Allotjament Mas Espelt

Una masia situada als afores de Vilajuïga i rodejada de vinyes i oliveres. Vine a passar unes dies al bell mig d’un entorn natural privilegiat.