Enoturisme

La millor manera de gaudir els vins és en bona companyia. Si vens a conèixer-nos, a tocar les vinyes que treballem amb tanta cura, entendràs perquè estimem l'Empordà i fem els vins en profunda harmonia amb el nostre territori.

Visita Mas Marès

Saps d’on surten els nostres vins? Què els dona el caràcter que tenen? Descobreix el nostre terroir i assaboreix els nostres vins. Gaudeix de les millors vistes de l’Alt Empordà a Mas Marès, al Cap de Creus. No hi ha dates disponibles en aquests moments.
vilajuïga visita

Visita Vilajuïga

Una visita per conèixer les primeres vinyes ecològiques que vam plantar, fa vint anys a Vilajuïga, i tastar els vins més empordanesos, les noves anyades i algunes novetats que us sorprendran. Actualment no hi ha dates disponibles.

Allotjament Mas Espelt

Una masia situada als afores de Vilajuïga i rodejada de vinyes i oliveres. Vine a passar unes dies al bell mig d’un entorn natural privilegiat.
verema a l'antiga

Verema a l'antiga

El 9 de setembre vine a fer la verema a l’antiga. Una experiència per conèixer la verema, la tradició i els sabers ancestrals. Un dia per gaudir en família.