Montse capel

Montse Capel presenta mynameismoon

Montse Capel presenta l’exposició mynameismoon al Celler Espelt, del 19 de març al 29 de maig. La mostra reuneix 14 autoretrats en blanc i negre que l’artista va començar a realitzar el 2014 i que culmina el 2020, durant el confinament de la Covid-19.

Les fotografies de Montse Capel, artista empordanesa formada en disseny de moda i en fotografia, es mouen entre la intimitat i el misteri, entre la sensualitat i la nostàlgia. Precisament aquesta barreja hipnòtica és la que trobareu si veniu a la inauguració de l’exposició mynameismoon que tindrà lloc dissabte 19 de març a les 12 h.

Durant dos mesos tindrem exposada aquests autoretrats que documenten la relació sensible entre la soledat i el desig, una relació que va passar per moments delicats els dies que vam passar tancats a casa. Aquesta aproximació íntima de l’artista a situacions pròpies ens evoca amb sensibilitat la nostàlgia per les coses passades, i també amb el misteri, un ambient provocador, sensual. 

Montse Capel busca amb el seu treball de fotografies íntimes en blanc i negre un espectador còmplice, a través de les xarxes socials o ara en exposicions com aquesta. La inauguració de mynameismoon tindrà lloc al Celler Espelt el 19 de març a les 12 h, hi intervindrà l’artista, i també Rafa Camps, comissari del cicle d’exposicions del Celler Espelt, i Anna Espelt, directora d’Espelt Viticultors. S’oferirà una copa de vi a tots els assistents. Us hi esperem

Related Posts