Andere Monjo presenta Els Colors del Vi

Obrim les portes del celler de nou, per donar espai a artistes del territori que volen mostrar el seu treball. Aquest dissabte inaugurem l’exposició Els Colors del Vi d’Andere Monjo.

L’exposició que ens acompanyarà les pròximes setmanes és una creació feta a partir dels colors del vi en connexió amb la intimitat de l’artista. Amb restes de ceps, arrels i tòries recollides en diferents moments, Monjo explora textures i colors d’una manera única que la connecta amb la terra. Una obra que s’expressa amb el pas del temps i que utilitza aquests elements naturals per acollir-lo, abraçar-lo i sentir-lo. Veniu a conèixer aquesta aventura iniciàtica que comença a la terra i acaba en una expressió sensorial, com ho fa també el vi.

La inauguració serà el 15 de maig a les 12 h al celler Espelt i l’exposició la podreu veure durant els dos mesos següents. L’entrada és gratuïta, amb reserva prèvia, per poder complir el protocol de prevenció Covid-19.

Ens fa molta il·lusió tornar a obrir aquest espai acompanyats de l’expertesa de Rafael Camps, artista visual responsable de la programació cultural del celler. Llarga vida a la cultura i als seus creadors!

Entrades relacionades