Corrents migratoris

Corrents Migratoris, fotografia amb missatge al Celler Espelt

El 19 d’abril a les 19 h inaugurem l’exposició de fotografies “Corrents Migratoris” de l’ONG Amb Les Teves Mans centrada en les crisis migratòries de Grècia, Gàmbia i el Marroc. Aquesta associació empordanesa treballa des del 2016 en la col·laboració humanitària sanitària en crisis migratòries.

Amb Les Teves Mans Grècia
Refugees camp of Pireus port. A thousand people living near ferry boat in build and under an highway bridge. Wating for borders opening. C’est un camp de réfugiés situé sur le port du Pirée. Environs milles personnes vivant sur les quai des ferry dans des hangar et sous un pont d’autoroute attendant que la frontière ouvre.

Des del primer viatge a l’Illa de Lesbos (Grècia) el 2016, Amb Les Teves Mans no ha parat de treballar en col·laboració amb altres entitats establertes al territori. El dia 19 d’abril serà una oportunitat per conèixer la tasca humanitària dels seus cooperants i les causes que empeny a marxar del seu país a milers de persones a través de fotografies fetes a Gàmbia, Grècia i el Marroc. Durant la presentació Espelt oferirà una copa de vi.

Amb Les Teves Mans és una associació sense ànim de lucre que treballa en zones d’especial desigualtat i vulnerabilitat per culpa de la manca de vies segures per a les persones migrants. Està centrada en l’àmbit sanitari i entre altres accions, el 2016 van crear Dentist4refugees per atendre la salut bucodental de 11.204 persones refugiades a Grècia.

Entrades relacionades