Zina López A frec de pell i vi

A frec de pell i vi: Zina López i Albert Carol

El proper divendres 31 de maig a les 19 hores inaugurem al Celler Espelt A frec de pell i vi, una exposició que celebra la vida, l’art i la poesia. Les pintures de l’artista Zina López estaran acompanyades de la poesia de Albert Carol.

El somiador, Zina López
El somiador, Zina López

A frec de pell i vi ofereix una mirada íntima a la tendresa. Les obres de Zina López posen l’accent en la trobada, en el refugi sota l’ombra refrescant de les vinyes. Pintures, calaixos, cartes i poesia convergeixen en aquest espai i es posen al servei de la celebració, dels rituals i de la sensibilitat. L’empordanès Albert Carol hi posa la paraula. Les poesia d’aquest filòleg i bibliotecari de la Bisbal ha servit d’inspiració a l’artista. L’erotisme, la sensibilitat i la seducció es donen la mà les seves obres.

Zina López, artista multidisciplinària, pintora, il·lustradora i art-terapeuta, és nascuda al Maresme, però la seva vida corre en paral·lel a Cadaqués des dels anys 90. Des de llavors, participa de la vida cultural del poble. Amb una formació en Història de l’Art i Art-teràpia, també ha il·lustrat títols com “El Drac Tombarella” i “De Dalt i de Mar”. La seva obra combina il·lustració i pintura, explorant el món de la creació artística des de la profunditat i la intimitat.

Amb anterioritat, Zina López ha exposat a la Galeria Marges U de Cadaqués, la Destil·leria de Mataró, Miim Spai D’Art a Barcelona i l’espai d’art d’Alta Alella. Aquesta nova exposició, A frec de pell i vi és un diàleg íntim i tendre entre la imatge i la paraula, entre la pintura i la poesia de l’Albert Carol. Us convidem a venir a la inauguració per brindar i explorar plegats els racons més tendres de la quotidianitat.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.