Zina López  A frec de pell i vi

A frec de pell i vi: Zina López i Albert Carol

El proper divendres 31 de maig a les 19 hores inaugurem al Celler Espelt A frec de pell i vi, una exposició que celebra la vida, l’art i la poesia. Les pintures de l’artista Zina López estaran acompanyades de la poesia de Albert Carol.

El somiador, Zina López
El somiador, Zina López

A frec de pell i vi ofereix una mirada íntima a la tendresa. Les obres de Zina López posen l’accent en la trobada, en el refugi sota l’ombra refrescant de les vinyes. Pintures, calaixos, cartes i poesia convergeixen en aquest espai i es posen al servei de la celebració, dels rituals i de la sensibilitat. L’empordanès Albert Carol hi posa la paraula. Les poesia d’aquest filòleg i bibliotecari de la Bisbal ha servit d’inspiració a l’artista. L’erotisme, la sensibilitat i la seducció es donen la mà les seves obres.

Zina López, artista multidisciplinària, pintora, il·lustradora i art-terapeuta, és nascuda al Maresme, però la seva vida corre en paral·lel a Cadaqués des dels anys 90. Des de llavors, participa de la vida cultural del poble. Amb una formació en Història de l’Art i Art-teràpia, també ha il·lustrat títols com “El Drac Tombarella” i “De Dalt i de Mar”. La seva obra combina il·lustració i pintura, explorant el món de la creació artística des de la profunditat i la intimitat.

Amb anterioritat, Zina López ha exposat a la Galeria Marges U de Cadaqués, la Destil·leria de Mataró, Miim Spai D’Art a Barcelona i l’espai d’art d’Alta Alella. Aquesta nova exposició, A frec de pell i vi és un diàleg íntim i tendre entre la imatge i la paraula, entre la pintura i la poesia de l’Albert Carol. Us convidem a venir a la inauguració per brindar i explorar plegats els racons més tendres de la quotidianitat.

Related Posts

Leave a Reply

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.