Nzuri Daima

Exposició benèfica de la Fundació Nzuri Diama

El 22 de desembre a les 19 h: inaugurem l’exposició Si les dones abaixessin els braços, el cel cauria una exposició benèfica de la Fundació Nzuri Daima que treballa donant suport a la comunitat artística i als infants de Sudan del Sud i altres regions d’Àfrica.  

Fundació Nzuri Daima
“Els ocells canten, no perquè tinguin respostes, sinó perquè tenen cançons”

Tant de bo no haguéssim de fer aquesta exposició, però la situació a Sudan del Sud és de gravetat extrema. Segons les dades que ens fa arribar la Fundació la majoria d’infants d’aquest país d’Àfrica són orfes de pare i mare i pateixen desnutrició severa. Molts infants acaben suïcidant-se perquè no tenen menjar. 

El dia 22 de desembre a les 19 h inaugurem aquesta exposició amb un tast de vins Espelt, embotits Llavora i formatges gentilesa de Mas d’en Balda, amb una aportació mínima de 15 € que anirà directament a recaptar fons per aquesta entitat que està fent bona feina allà. A banda, també podreu adquirir les pintures el mateix dia i fins que s’acabi l’exposició.  

Nzuri Daima és una fundació creada per impulsar el canvi social en zones d’especial desigualtat i vulnerabilitat de drets, centrada en la creació de projectes concrets per fomentar l’educació des de la cultura com a mitjà de transformació, i aconseguir estàndards de vida més justos i sostenibles a les comunitats, amb un èmfasi especial en la infància i els col·lectius més desprotegits.

Després d’anys cuidant els refugiats Sud Sudanesos al nord d’Uganda, la situació postpandèmia i per la inflació a causa de la guerra d’Ucraïna ha portat la Fundació a treballar directament també al Sudan del Sud, on la situació és tan desesperada que els nens i nenes s’estan suïcidant per gana.

fundació Nzuri Daima

Entrades relacionades