Nia Delfau Espelt

Com una planta: fotografies de Nia Delfau

Dissabte, 6 de novembre, a les 12 h inaugurem l’exposició de Nia Delfau al Celler Espelt.

Nia Delfau, galaicocatalana de cor i nòmada per elecció, és una artista que resideix a l’Empordà des de fa un temps. Les seves fotografies són fruit de l’aprenentatge després de passar pel món del disseny, la moda i l’art. Dissabte inaugurem l’exposició de fotografia Com una planta al Celler Espelt.

Quan va tornar de Tokio, després d’uns mesos treballant com assistent del reconegut fotògraf Osamu Yokonami, es va instal·lar a l’Empordà i va decidir crear amb els petits moments, amb la quotidianitat, amb el que passava a prop seu desapercebut. El projecte ‘Com una planta’ és el resultat d’aquesta observació pacient del canvi, de les petites coses que sense soroll es mouen i de la relació de l’artista amb la natura i les flors, mirall del canvi permanent de la vida.

Nia Delfau ha treballat com a directora d’art de diferents estudis de disseny i amb marques reconegudes com The Animals Observatory. Aquesta exposició és l’observació pacient a la seva tornada de Japó, amb la calma que dona la natura que ens envolta, una mirada que ens convida a centrar-nos en el present. L’artista també ha posat en marxa recentment el projecte Casa Delfau, un espai de creació en què desenvolupa la seva part més personal en forma de marca, galeria i projectes propis. Com una planta és la seva primera exposició de fotografia a l’Empordà.

Veniu a compartir una copa de vi amb l’artista! Us esperem a la inauguració que serà dissabte, 6 de novembre, a les 12 h, al mateix celler.

Nia Delfau al Celler Espelt