luis izquierdo-mosso

Luis Izquierdo-Mosso inaugura Escenaris i Museus al celler Espelt

El proper dissabte 8 de juliol a les 19 h l’artista Luis Izquierdo-Mosso inaugurarà l’exposició Escenaris i Museus i presentarà el llibre 23Museos.

Luis Izquierdo-Mosso, Atélier

El 2019 Luis Izquierdo-Mosso reprèn la fotografia d’escenaris construïts en miniatura. L’objectiu llavors era il·lustrar el llibre 20Toneladas, Arte Contemporáneo para Turistas (Ed. Lapislatzuli, 2020). A partir del confinament pandèmica, l’artista comença a sentir la necessitat de fotografiar llocs bastits sobre la taula del taller.

Interiors, paisatges, edificis, decorats de pel·lícules, escenaris de quadres o de fotos. Qualsevol lloc vist, recordat o somniat, que li sembli interessant i sigui reproduïble sense grans dificultats, es converteix en motiu fotogràfic.

Una part de les imatges d’aquesta exposició son il·lustracions del fotollibre 23Museos (2023), que presentarem també el dia 8 de juliol, aprofitant la inauguració de l’exposició.

Luis Izquierdo-Mosso, és un artista multimèdia que inicia la seva carrera com a pintor el 1977 i posteriorment passa a treballar amb la fotografia i altres tècniques gràfiques de producció d’imatges. Ha comissariat exposicions com Dalimitar al Museu de l’Empordà de Figueres i en el Museu Jaume Morera de Lleida. També ha exposat a Bilbao, Madrid, València, Girona i Figueres. El dia 8 ens acompanyarà al celler i brindarem junts. Us hi esperem!

Entrades relacionades