guia peñin espelt

Puntuacions excel·lents per a Espelt a la Guia Peñín

Ja han sortit les primeres puntuacions de la Guia Peñín 2023. Coma Bruna, Quinze Roures, Pardells i Les Elies comparteixen podi i n’estem molt orgulloses.

Quinze Roures guia peñín
Foto d’Ernest Abentín.- Quinze Roures, amb un aperitiu de musclos, sobre un coixí de porro al forn, i un pessic de fonoll.

Durant els mesos d’estiu i a poques setmanes de començar la verema, la Guia Peñín, la guia de referència a l’estat espanyol, treu les puntuacions de vins de totes les DO. En aquesta ocasió, Espelt ha rebut puntuacions excel·lents per a Les Elies (més de 94 punts i pendents de la segona volta de tast), Pardells (91 punts), Coma Bruna (92 punts), Quinze Roures (91 punts), Terres Negres (92 punts) i Sauló (88 punts).

Els nostres vins són el reflex d’un petit tros del nostre territori. Intentem transmetre un paisatge i un esperit inquiet: el de l’Empordà. Som conscients que la terra on vivim i els sòls on creixen els nostres ceps són el gran valor que hem heredat dels nostres ancestres. Per això fem vi respectant la vida, els sòls, la terra. Per això treballem en ecològic.

Aquestes puntuacions són una molt bona notícia per donar-nos força per continuar amb aquest projecte de viticultura ecològica i regeneració de la biodiversitat. A la nostra botiga els trobaràs tots!

Entrades relacionades