les elies premi

Les Elies: Medalla d’Or Grenaches du Monde

Les Elies, el nostre homenatge al lledoner negre, ha rebut la Medalla d’Or Grenaches du Monde.

Medalla d’Or Grenaches du Monde per a Les Elies, 100% lledoner negre

Aquesta setmana hem rebut el reconeixement d’un dels grans concursos de la Catalunya del Nord: Grenaches du Monde. En aquesta ocasió, el nostre vi Les Elies ha estat guardonat amb el premi Medalla d’Or, que entrega el Consell Interprofessional dels Vins del Rosselló. Ens fa molta il·lusió rebre aquest premi, ja que és un reconeixement del nostre esforç per recuperar varietats locals i fer-ne vins autèntics, sense intervenció.

Les Elies és el nostre homenatge a la garnatxa negra, que a l’Empordà en diem lledoner negre. Aquest vi rep el nom de la parcel·la que l’avi de l’Anna, en Lluís, van rebre com a dot de la família de l’àvia Quimeta. Les Elies és un vi fet de raïms seleccionats collits a mà. Cada any reservem els millors raïms de lledoner negre per fer-ne aquest vi que és complex i suau.

Aquesta Medalla d’Or Grenaches du Monde és també un premi al terrer empordanès. Les Elies és un vi que reflecteix sense màscares ni artificis el nostre terrer i ens mostra tal com som. Un vi que gaudireu des de la primera fins l’última copa i que tant podeu acompanyar-lo amb carns magres com amb rostits de llarga cocció.

El trobaràs a la nostra botiga!

Entrades relacionades