Obrim visites!

Tenim moltes ganes que sentiu aquests últims dies de primavera a la vinya. Obrim visites a les vinyes de Vilajuïga amb tast. Serà el 4 i el 18 de juny.

Visita enoturística a Vilajuïga

Aquests dies de juny, amb hores de sol interminables, fan que a poc a poc anem entrant a l’estiu. El camp ho sent, també, i de mica en mica, la coberta vegetal es va esgrogueint, mentre els ceps van passant de no tenir res, a tenir primordis, flors, i potser brima.

Són moments clau per a la vinya, l’evolució de la planta aquests dies, el temps que fa, determinaran en bona mesura la producció. Per això, obrim visites de forma excepcional. Ens farà molta il·lusió que veniu a conèixer aquest moment únic a les nostres vinyes de Vilajuïga. Serà els dissabtes 4 i 18 de juny, al matí, perquè el sol no ens cremi massa. Cal portar calçat còmode i ganes de compartir amb nosaltres tots els secrets que amaguen els ceps.

Tindreu l’oportunitat de conèixer amb les explicacions de l’Anna Espelt, directora del celler, com treballem en ecològic les vinyes. Considerem que la gestió integral del territori, respectant la biodiversitat i regenerant els sòls, és essencial, si volem fer vi durant molts anys. La visita anirà acompanyada d’un tast de vins Espelt.

Informació pràctica:

Entrades relacionades