Decanter Espelt

Dues medalles de Plata Decanter per a Espelt

Coma Bruna (91 punts) i Lledoner Roig (92 punts) han rebut Medalla de Plata Decanter, un dels reconeixements més important a nivell europeu. Són dues medalles de Plata Decanter que se sumen a les Medalles de Bronze per a Terres Negres (89 punts) i Quinze Roures (88 punts).

Vins Espelt guardonats amb la Medalla de Plata Decanter

Estem molts contentes d’aquest nou reconeixement que rebem per part d’un dels concursos més prestigiosos d’Europa: Decanter World Wine Awards. En aquesta ocasió la Medalla de Plata Decanter és pels vins homenatge al terrer empordanès més essencial, Coma Bruna, 100% carinyena, i Lledoner Roig, 100% lledoner roig, els dos vins que han rebut el guardó.

Es tracta de dos vins que van ser l’inici d’una llarga reflexió per a la recuperació de les varietats locals, com són la carinyena (negra, blanca) i també el lledoner roig (també anomenada garnatxa gris o roja). També tots dos són vins que provenen de les nostre vinyes més velles, de Rabós, i que expressen de forma particular un terrer d’esquistos, de vinyes en vas, molt adaptades al nostre microclima.

En aquesta edició de Decanter World Wine Awards també hem rebut les medalles de bronze per a Terres Negres i Quinze Roures. Aquests dos vins insígnia d’Espelt representen la nostra voluntat per fer vins empordanesos, ecològics, que expressin el territori. Des de l’anyada 2020, a més, tots dos tenen la certificació ecològica, un pas més en el camí per treballar les vinyes en consonància amb tot l’ecosistema que les envolta, sense modificar-lo i en la mesura del possible millorar-ne la biodiversitat. Els trobareu a la nostra botiga!

Entrades relacionades