Guia de vins de catalunya ESpelt

Espelt recull tres guardons de La Guia de Vins de Catalunya

Aquesta setmana hem recollit tres premis de La Guia de Vins de Catalunya en la seva edició 2024. Els vins premiats són Pla de Tudela d’Anna Espelt, i Les Elies i La Vella d’Espelt Viticultors.

La Guia de Vins de Catalunya 2024 va celebrar l’acte de presentació el dilluns 23 d’octubre, moment en què es van donar a conèixer les puntuacions del vins presentats i els premis als vins millor posicionats. Els vins Espelt van obtenir molt bones puntuacions i destaquen els guardons de millor vi negre de la DO Empordà: Les Elies, Millor Carinyena Blanca: La Vella i Millor Picapoll Blanc: Pla de Tudela que van recaure en vins de la nostra casa.

Tots tres vins són de fruit del treball incansable per a mostrar en una ampolla un paisatge i una manera de fer vi pròpia de l’Empordà. Tres monovarietals ecològics que mostren el terrer sense màscares amb tota l’autenticitat que ens caracteritza. Aquest nou reconeixement és un pas més en el camí per fer vins de qualitat respectant el territori, practicant la viticultura regenerativa, posant tota la nostra consciència i compromís per aconseguir uns vins de qualitat en harmonia amb la terra.

Aquestes són les puntuacions:

  • Les Elies 2020 9,84 punts. Millor Vi Negre DO Empordà
  • La Vella 2022 9,86 punts. Millor Carinyena Blanca
  • Pla de Tudela 2021 9,81 punts. Millor Picapoll Blanc

Entrades relacionades